Specjały Szefa
Zakładka zawiera propozycje naszych szefów przygotowane na promocje weekendowe tzw. “wkładki”. Umieszczone tu dania stanowią esencję ich kreatywności, wyjątkowy smak oraz miłość jaką twórca obdarza swoje dzieło.

Ravioli cappellacci (w stałej ofercie )
Ravioli cappellacci w tym przypadku wypełnione farszem z giczy cielęcej “ossobuco” w towarzystwie grzybów i sosu grzybowego.

Zupa rybna (w stałej ofercie )
Wolno gotowany wywar (około 30h). Bazę stanowią ryby morskie: Dorada, Sea Bas. Owoce morza: sercówki, brzytwy, małże, krewetki oraz ryba. Dodatkowo: mikro zioła, świeże warzywa, oliwa pietruszkowa, regionalny chleb z Sardynii.

Risotto młoda kurka
Ryż Arborio w towarzystwie świeżych kurek. Białe wino, grubo siekana natka pietruszki, orzechy włoskie, cebula , czosnek, ser grana padano.

Żebro wołowe (w stałej ofercie)
Długo gotowane i pieczone żebro wołowe w towarzystwie musu paprykowego, ziemniaki gratin, warzywa.